Moederschap gaat niet vanzelf
er zijn dagen dat je niet weet wat je moet doen
 

Coaching voor jou als moeder omdat je het niet alleen hoeft te doen!

Je bent in een nieuwe levensfase terecht gekomen en dat brengt veel vragen met zich mee. Moederschap gaat niet alleen over rozen, het is een uitdaging om jezelf beter te leren kennen. Daar mag je hulp bij vragen.


Emoties zijn boodschappers

Hoe ga jij met de stress en negatieve emoties om die je nu ervaart? Misschien merk je het zelf niet direct maar je kind pikt ze wel op en reageert daarop, door bijvoorbeeld onrustig te worden en te gaan huilen. Neem emoties serieus, druk ze niet weg maar zoek hulp als het gevoel hebt dat je het niet (meer) aankan.


In de huidige maatschappij wordt je snel op jezelf aangewezen maar dat wil niet zeggen dat je er alleen voor staat!


Wat levert coaching je op?

Omdat verandering niet in één keer gaat, bied ik een pakket aan van drie sessies voor € 297,-. Dat kon online (via Zoom) of offline in een coachruimte in Haarlem e.o. We gaan dieper in op jouw rol als moeder. We gaan op onderzoek uit naar jouw grijze sluier over het moederschap. Hoe gaat het nu en hoe zie jij de toekomst.? De kloof die daar tussen is gaan we dichten.


Na de gesprekken ervaar je

-... meer rust in jezelf

-... heb je meer vertrouwen in jezelf

-...kun je beter je grenzen aangeven

-...heb je meer helderheid in je hoofd

-... ervaar je meer veerkracht in je dagelijks leven


Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en je te ondersteunen op het pad van het moederschap!


Als stresscounselor ben ik lid van de beroepsvereniging  Collectief Alternatief Therapeuten. De sessie worden op dit moment nog niet vergoed. Wanneer ik de HBO opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis heb afgerond (medio maart 2022) komen de sessie naar verwachting voor (een gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking.


 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn